Kosovë

Mjeku i urgjencës së Spitalit të Pejës shkel vendimet e Qeverisë, e hap ambulancën private në Klinë

Mjeku i urgjencës së Spitalit të Pejës shkel vendimet e Qeverisë, e hap ambulancën private në Klinë
Foto: Koha

Policia ka raportuar sot se, dje, e mërkurë gjatë pasdites, ka hasur në një mjek që po punonte ilegalisht në klinikën e tij private në Klinë, në kundërshtim të urdhëresave të Qeverisë së Kosovës, të sjella pas shpalljes së situatës emergjente shëndetësore për parandalimin e shpërhapjes së koronavirusit.

“Është raportuar se i dyshuari mashkull kosovar (mjek), është hasur duke punuar në klinikën e tij private duke rënë në kundërshtim me vendimet e marra. I njëjti është vetë izoluar me punëtorët dhe familjen e tij pasi që dyshohet se ka pasur kontakt me disa klient që dyshohet të jenë të infektuar”, thuhet në raportin e policisë së Kosovës, sipas të cilit klinika private është mbyllur.