Kosovë

Fluks mërgimtarësh në Dragash, por banorët thonë se nuk kanë frikë nga Covid-19

 

Të pashqetësuar me njoftimet dhe lajmet e fundit rreth rrezikut të mundshëm prej koronavirusit kanë qenë qytetarë të Komunës së Dragashit këtë të premte.

Përkundër pozitës gjeografike të kësaj komune si zonë ndërkufitare dhe ardhja e bashkatdhetarëve, sidomos nga Italia e vendet e tjera sipas banorëve të këtushëm nuk paraqet shqetësim, raporton KOHA.