Kosovë

Radhë të gjata për të blerë miell në mullinjtë e Ferizajt dhe Lipjanit

Radhë të gjata për të blerë miell në mullinjtë e Ferizajt dhe Lipjanit
 

Gjatë ditëve të fundit qytetarët po presin në radhë të gjata për të marrë miell nëpër mullinj në komunën e Ferizajt dhe të Lipjanit.

Kjo po ndodh për shkak të virusit COVID-19 i cili është përhapur gjithandej duke mobilizuar disa shtete, raporton KOHA.