Kosovë

Qendra turistike në Brezovicë vazhdon të menaxhohet nga strukturat paralele serbe

 

Qendra turistike e skijimit në Brezovicë që nga paslufta po vazhdon të menaxhohet nga strukturat paralele serbe dhe të gjitha shërbimet kryhen pa ndonjë kupon fiskal.

Prandaj, në këtë qendër turistike të gjitha të hyrat nga vizitorët derdhen në fondet e Serbisë dhe asnjëherë udhëheqësit e kësaj qendre si ndërmarrje shoqërore nuk kanë raportuar pranë autoriteteve komunale të Shtërpcës.