Kryetari i Lipjanit bisedon me përfaqësuesit e BB-së për aktivitetet e rinisë

Kryetari i Lipjanit bisedon me përfaqësuesit e BB-së për aktivitetet e rinisë

20 February 2020 12:54

Kryetari i Lipjanit, Imri Ahmeti, ka pritur sot përfaqësues nga Banka Botërore, kryesuar nga Janelle Plummer, specialiste për zhvillim social.

Ahmeti tha se ky takim kishte për qëllim përgatitjen dhe zbatimin e aktiviteteve të para të projektit Komunat për Rini në Kosovë, që do të implementohet në disa komuna në Kosovë, e që përfituese do të jetë edhe komuna e Lipjanit.

“Komuna e Lipjanit vazhdimisht po mbështet aktivitetet rinore të shumta që po mbahen në Lipjan. Rinia në Lipjan ka një rol të rëndësishme në vendimmarrje”, tha ai.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme