Kosovë

Fillon realizimi i programit “Vrojtuesit e lagjes” në Gjilan

Fillon realizimi i programit “Vrojtuesit e lagjes” në Gjilan

Në Gjilan sot ka filluar realizimi i programit “Vrojtuesit e lagjes”, si mbështetje për Strategjinë dhe planin e veprimit të policisë në bashkësi, përmes vendosjes së shenjave identifikuese në lagje.

Shqipe Kastrati, koordinatore e Ekipeve Vepruese për Siguri në Bashkësi tha se kjo do të jetë ndihmesë për qytetarët që problemet t`i raportojnë në institucionet kompetente.