Kosovë

Memoriali që s’u bë kurrë, Krusha e Vogël kërkon vend për të përkujtuar viktimat e luftës

 

Të freskëta i ka kujtimet për babanë dhe dy vëllezërit, Gani Zylfiu nga Krusha e Vogël.

Ai më të dashurit e tij i humbi gjatë luftës, ku forcat serbe në këtë vend i masakruan e pastaj i dogjën. E në përvjetorin e 21-të, Zylfiu është i zhgënjyer që nuk ka si t’i përkujtojë.