Kosovë

QMF-së më të madhe në Pejë i kthehet pas dy viteve kujdestaria

QMF-së më të madhe në Pejë i kthehet pas dy viteve kujdestaria
 

Qendra e Mjekësisë Familjare nr.5 në Pejë, e cila pas Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare, nga madhësia është qendra më e madhe e mjekësisë primare në Pejë, sërish është bërë nga kjo javë me orarin e kujdestarisë prej orës 19:00 deri në 24:00.

Kjo qendër mjekësore, që gjendet në lagjen “Fidanishte” dhe e cila ofron shërbime mjekësore banorëve të lagjeve “Fidanishte”, “7 Shatori”, “Xhemajl Kada” dhe disa banorëve të fshatrave të afërta, shërbimin e kujdestarisë do ta ofrojë gjatë tërë javës, përveç ditës së diel, në hapësirën e rinovuar në këtë objekt, ku më herët ka qenë qendra e vaksinimit, transmeton Koha Ditore.