Kosovë

Kastrati fton partitë politike të mos bëjnë fushatë kundër reformës në arsim

Kastrati fton partitë politike të mos bëjnë fushatë kundër reformës në arsim

Kreu i Kamenicës ka reaguar pas protestës së sotme të Këshillit të Prindërve dhe ka thënë se ndryshimet janë pjesë integrale e jetës, raporton Koha.net.

“Është obligim i institucionit, që duke parë ndërthurjen e problemeve dhe mangësive, krijon strategji dhe vepron në përputhje me të.