Kosovë

Shumë fshatra të Drenasit, në mungesë të ujësjellësit, ujin e pijshëm ende e sigurojnë nga puset

 

Nga një burim uji, banorët e fshatit Baicë të Komunës së Drenasit, furnizohen me ujë të pijes.

Ata thonë se janë lodhur me këtë gjë që nga paslufta dhe shtuan që edhe shumë fshatra përreth ballafaqohen me të njëjtin problem, raporton KTV.