Kosovë

Vdes ish-kryetari i Komunës së Rahovecit, Esat Haxhijaha

Vdes ish-kryetari i Komunës së Rahovecit, Esat Haxhijaha

Ish-kryetari i Komunës së Rahovecit, Esat Haxhijaha ka vdekur. Kjo është bërë e ditur përmes një komunikate për media nga Asociacioni i Komunave të Kosovës.

Sipas njoftimit për media, kontributi i kryetarit Haxhijaha është i dukshëm në proceset që ka kaluar Komuna e Rahovecit dhe me gjerë.