Kosovë

Drejtoria e arsimit dhe Këshilli i Prindërve distancohen nga parambrëmja e maturantëve

Drejtoria e arsimit dhe Këshilli i Prindërve distancohen nga parambrëmja e maturantëve

Drejtoria e Arsimit në Ferizaj nëpërmjet një komunikate ka bërë të ditur se distancohet nga organizimi i parambrëmjes së maturantëve.

Pa pëlqim paraprak të shkollës, maturunatët kanë paraparë një koncert për datën 17 janar, në të cilin do të performojnë disa këngëtarë. Për një mbrëmje të tillë, pjesëmarrësit individualisht do të paguajnë nga 20 euro.