Kosovë

Hetohet procesi i përzgjedhjes së drejtorit të gjimnazit në Ferizaj

 

Prokuroria në Ferizaj ka autorizuar Policinë e Kosovës, pikërisht Departamentin e Krimeve Ekonomike për t’i nisur hetimet lidhur me procesin e përzgjedhjes së drejtorit të shkollës “Kuvendi i Arbrit” në qytetin e Ferizajt.

Rreth kësaj çështjeje dyshohej se drejtori i kësaj shkolle (B. R) është zgjedhur nga Komuna në mënyrë të jashtëligjshme duke u shpërfillur disa procedura dhe udhëzimet e reja administrative të MASHT-it, shkruan sot “Koha Ditore”.