Kosovë

Komuna e Obiliqit anulon aktivitetet për 28 Nëntor

Komuna e Obiliqit anulon aktivitetet për 28 Nëntor
 

Këshilli organizativ, në koordinim me kryetarin e Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, ka vendosur që të anulojë të gjitha aktivitetet kulturore dhe sportive që ishin planifikuar të mbahen me rastin e kremtimit të Ditës së Flamurit Kombëtar- 28 Nëntorit.

Kjo për shkak të tërmetit të fuqishëm që goditi sot Shqipërinë duke lënë të paktën 18 të vdekur dhe mbi 600 të plagosur.