Kosovë

Inspektorët komunalë në Mitrovicë largojnë mallrat e ekspozuara në trotuare

Inspektorët komunalë në Mitrovicë largojnë mallrat e ekspozuara në trotuare

Drejtoria e Inspeksionit në komunën e Mitrovicës, nën asistimin e Policisë së Kosovës, sot kanë ndërmarrë aksion duke mos lejuar shitësit e ndryshëm që produktet e tyre t’i ekspozojnë në trotuare dhe hapësira tjera publike, të parapara për shfrytëzim nga ana e qytetarëve.

Inspektorët komunalë, thuhet në kumtesën e Komunës së Mitrovicës, bëjnë të ditur se shitësit i kanë respektuar urdhëresat e inspektorëve dhe nuk ka pasur nevojë për intervenim të Policisë apo shqiptim të ndëshkimeve mandatore.