Kosovë

Kuvendarët debatojnë, kriza e ujit në Lipjan vazhdon

 

Kuvendi Komunal në Lipjan ka debatuar për telashet me furnizim të ujit të pijshëm në qytet dhe fshatra përreth. Këshilltarët e KK-së kritikuan institucionet përkatëse derisa qyteti i Lipjanit prej kohësh po përballet me mungesë të ujit të pijshëm.

Kryetari i kësaj komune, Imri Ahmeti, ka thënë se me një gjendje të tillë Lipjani do të përballet edhe gjatë vjetëve të ardhshëm, derisa Kompania Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” nuk po i jep llogari Komunës për mungesë të ujit, shkruan sot Koha Ditore.