Kosovë

Riorganizimi i trafikut shkakton kaos në Ferizaj

Riorganizimi i trafikut shkakton kaos në Ferizaj

Komuna e Ferizajt, para pak ditësh, ka bllokuar dhe ka ndryshuar qarkullimin e disa rrugëve brenda qytetit. Këto ndryshime kanë krijuar kaos në komunikacion. 

Për LDK-në, ky ndryshim i shpeshtë ndërlidhet me projektin e bashkimit të qytetit, të cilin e konsiderojnë të jashtëligjshëm.