Kosovë

PDK: Rrezik të përhapet ndonjë epidemi nga papastërtia në Prizren, përgjegjës Mytaher Haskuka

PDK: Rrezik të përhapet ndonjë epidemi nga papastërtia në Prizren, përgjegjës Mytaher Haskuka
 

Dega në Prizren e Partisë Demokratike të Kosovës, ka akuzuar kryetarin e këtij qyteti Mytaher Haskukën për papërgjegjësi lidhur me papastërtinë që thonë se ka ky vend.

“Vazhdon gjendja alarmante dhe me rrezik të madh të përhapjes së ndonjë epidemie, nga papastërtia e madhe në komunën e Prizrenit. Krejt kjo si pasojë e dështimit dhe papërgjegjësisë totale të kryetarit të Komunës së Prizrenit Mytaher Haskuka.