Kosovë

Në Ferizaj shënohet java e mobilitetit dhe lëvizshmërisë

Në Ferizaj shënohet java e mobilitetit dhe lëvizshmërisë

Organizuar nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor në bashkëpunim edhe me Asociacionin e Komunave të Kosovës dhe komunat, këtë të enjte në Ferizaj është shënuar “Java Evropiane e Mobilitetit dhe Lëvizshmërisë”.

Në këtë aktivitete me biçikletat e tyre kanë marrë pjesë nënkryetari i Komunës së Ferizajt, Naim Ferati, drejtorja e financave, Sebahate Ajeti-Sadiku, drejtori i shërbimeve publike Arben Halili, Arsim Osmani nga Asociacioni i Komunave të Kosovës, zyrtarë komunalë, si dhe nxënës të shkollave fillore të Ferizajt.