Kosovë

Përurohet objekti i ri i shkollës “Ismet Rraci” në Klinë

Përurohet objekti i ri i shkollës “Ismet Rraci” në Klinë

Ministri në detyrë i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ishte pjesë e përurimit të objektit të ri të shkollës fillore të mesme të ulët “Ismet Rraci” në Klinë, e cila sot feston edhe përvjetorin e 73-të të funksionimit të saj, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Me këtë rast ai ka uruar nxënësit, mësimdhënësit, prindërit dhe gjithë banorët e Klinës për shkollën e re dhe ka thënë se, ky objekt modern shkollor mbanë emrin e një patrioti të madh, siç është Ismet Rraci.