Kosovë

Hoxha thotë se fuqizimi i gruas është prioritet i saj, MIE-ja mbështet gratë e Drenasit

Hoxha thotë se fuqizimi i gruas është prioritet i saj, MIE-ja mbështet gratë e Drenasit
 

Ministrja në detyrë e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha ka takuar anëtaret e Qendrës për të Drejtat e Grave në Drenas.

Aty u tha se kjo OJQ e cila promovon punën e grave dhe angazhimin për të drejtat e tyre është përkrahur në vazhdimësi nga Ministria e Integrimit Evropian.