Kosovë

Në Arllat të Drenasit nisi ndërtimi i sallës së edukatës fizike

Në Arllat të Drenasit nisi ndërtimi i sallës së edukatës fizike

Shkolla fillore dhe e mesme të ulët “Abedin Bujupi”, në Arllat të Drenas, po kompletohet me infrastrukturë. Kështu u tha në vendosjen e gurthemelit të sallës së edukatës fizike për shkollën fillore të mesme të ulët, “Abedin Bujupi”, në Arllat të Drenas.

Ministri në detyrë i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, tha se me ndërtimin e sallës sportive, kjo shkollë e cila ka treguar performancë të jashtëzakonshme, po kompletohet në infrastrukturë.