Kosovë

Mërgimtari nga Zvicra dhuron një automjet për QKMF-në “Fahredin Hoti” në Rahovec

Mërgimtari nga Zvicra dhuron një automjet për QKMF-në “Fahredin Hoti” në Rahovec

Mërgimtari dhe humanisti Sefer Gashi nga fshati Drenoc i komunë së Rahovecit, i cili jeton dhe punon në Zvicër, sot e ka sjellë një automjet, donacion për Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) “Fahredin Hoti” në Rahovec.

Pas pranimit të donacionit kryetari i komunës Smajl Latifi, ka thënë se donacion si ky i mërgimtari Sefer Gashi i cili jeton dhe punën në Zvicër janë të nevojshëm duke e përgëzuar për gatishmërinë dhe humanizmin e tij. Automjeti i pranuar sot si donacion, do të përdorët për kryerjen e shërbimeve për persona me aftësi të veçanta.