Kosovë

Vihet guri i themelit të shkollës “Heronjtë e Dukagjinit” në Gllogjan të Deçanit

 

Në Gllogjan të Deçanit është vënë gurthemeli i shkollës fillore ‘Heronjtë e Dukagjinit’.

Të pranishëm në vendosjen e këtij gurthemeli ishin edhe ministri në detyrë i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Shyqiri Bytyqi, si dhe kryetari i komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj.