Kosovë

Shala nënshkruan vendimin për ndërtimin e inkubatorit të bizneseve në Skenderaj

Shala nënshkruan vendimin për ndërtimin e inkubatorit të bizneseve në Skenderaj
 

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, në vazhdën e mbështetjes për bizneset, sot ka nënshkruar vendimin mbi dhënien e pëlqimit për themelimin e inkubatorit në Komunën e Skenderajt.

Ministri Shala theksoi se inkubatori do t’iu shërbejë bizneseve që të kenë kushte sa më të mira të operimit dhe të jenë konkurruese.