Kosovë

Bahtiri: Plani i Serbisë për “krizë humanitare në veri” dështoi – nesër hapen dyqanet

Foto: Koha
 

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka thënë se nesër do të përfundojë plani i Serbisë për, siç thotë ai, “të inskenuar krizë humanitare në veri”, pasi që i njëjti, siç thotë Bahtiri, “ka dështuar”.

Bahtiri thotë se së shpejti do të fillojë hapja e supermarketeve dhe lokaleve të ndryshme, “disa prej të cilave kam informacion se do të hapen qysh nesër”.