Klinasit duan ujë dhe asfalt

Klinasit duan ujë dhe asfalt

Ilir Osmanaj 20 June 2019 10:59

Komuna e Klinës ka nisur të mërkurën mbajtjen e takimeve publike me qytetarët e saj për të diskutuar lidhur me projektet me prioritet për periudhën 2020-2022 dhe planet për buxhetin për të njëjtën periudhë trevjeçare të Kornizës Afatmesme Buxhetore.

Në takimin e parë Komuna i ka informuar qytetarët për buxhetin që do ta ketë në dispozicion tre vjetët e ardhshëm, kurse qytetarët kanë paraqitur kërkesat e tyre se çfarë duan që Komuna të investojë në vendbanimet e tyre, transmeton Koha Ditore.

Drejtori i Financave, Aziz Desku, ua ka prezantuar buxhetin, ku sipas tij për vitin 2020 buxheti i Komunës së Klinës planifikohet të jetë mbi 11 milionë euro dhe se krahasuar me vitin 2019 buxheti parashihet të ketë rritje për 1 milion euro. Ndërsa për vitet pasuese, 2021 dhe 2022, buxheti i Komunës, sipas tij, parashihet të rritet me nga 400 mijë euro për secilin vit.

Në këtë debat për planifikim buxhetor për vitet 2020-2022, qytetarët kanë paraqitur kërkesat dhe nevojat e tyre për përcaktimin e prioriteteve të investimeve të Komunës, ku kërkesat ishin të fokusuara kryesisht në projektet që kanë të bëjnë me rregullimin e infrastrukturës rrugore, me zgjidhjen e problemit me ujë të pijshëm dhe me ndërtim të rrjetit të kanalizimit....(Më shumë, sot në "Kohën Ditore")

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme