Kosovë

Drenasi shënon ditën e çlirimit, pjesëmarrës edhe gazetari anglez të cilin e shpëtoi telefoni nga vdekja më 1999

Foto: Komuna e Drenasit
 

Me rastin e shënimit të 20- vjetorit, Ditës së Çlirimit të Drenasit, është mbajtur edhe Seanca Solemne ku merrnin pjesë, kryetari i Komunës, Ramiz Lladrovci, kryesuesi i Kuvendit, Labinot Halilaj, anëtar të Kuvendit, drejtor të drejtorive komunale, përfaqësues të subjekteve politike dhe qytetarë.

Seancën Solemne e nderuan me pjesëmarrjen e tyre edhe raportuesi i luftës Vaughan Smith, ish ushtarja kanadeze Sophie Boisvert Levesque, Gjeneral Lejtnant Kadri Kastrati dhe Esad Rizai, president dhe themelues i Fondit Shqiptaro-Amerikan “Besa”.