Kosovë

Prizreni synon funksionalizimin e tri nënstacioneve të zjarrfikësve

Prizreni synon funksionalizimin e tri nënstacioneve të zjarrfikësve
 

Komuna e Prizrenit synon që t’i funksionalizojë së paku tri nënstacione të zjarrfikësve, në Zhur, Gjonaj e Reçanë. Por për realizimin e këtij objektivi së pari duhet të rekrutohen zjarrfikësit e rinj.

Një gjë e tillë, sipas autoriteteve komunale, po merr kohë meqë procesi i rekrutimit të tyre ka nevojë për bashkërendim mes nivelit qendror dhe atij komunal. Informatat lidhur me këtë çështje i ka prezantuar kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, para anëtarëve të Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi, gjatë mbledhjes së fundit të këtij organi lokal këshillëdhënës për çështjet e sigurisë, shkruan sot Koha Ditore.