Kosovë

Siguri e brishtë në shkollat e Ferizajt

Siguri e brishtë në shkollat e Ferizajt

Siguria nëpër institucione shkollore po vazhdon të mbetet sfidë për ekzekutivin e Komunës së Ferizajt, shkruan sot “Koha Ditore”.

Vetëm gjatë kësaj periudhe të vitit në shkollat e Ferizajt janë shënuar dhjetëra raste të dhunës ndërmjet nxënësve dhe të përdorimit të drogave.