Kosovë

Reçica në Malishevë, objekti i banimit social për 44 familje gati vitin tjetër

 

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Skënder Reçica, ka zhvilluar një vizitë pune në Komunën e Malishevës, me ç’rast ka parë nga afër punimet e ndërtimit të objektit për banim social.

Ministri Reçica, tha se ky objekt do të jetë në dispozicion për 44 familje me asistencë sociale.