Kosovë

Latifi akuzohet se e ka kthyer zyrën e Komunës së Rahovecit në seli partiake

Latifi akuzohet se e ka kthyer zyrën e Komunës së Rahovecit në seli partiake

Dega e PDK-së në Rahovec, të enjten, ka akuzuar kryetarin e Komunës, Smajl Latifi, për shfrytëzimin e zyrës së tij për aderime respektivisht aktivitete partiake, shkruan sot Koha Ditore.

Veprimet e kësaj natyre kjo parti politike i ka quajtur të papranueshme si dhe të dëmshme për institucionin.