Kosovë

Matoshi: Kosova do të jetë ambientalisht mirë, kur Obiliqi të jetë mirë

Matoshi: Kosova do të jetë ambientalisht mirë, kur Obiliqi të jetë mirë

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, mori pjesë në aktivitetin e mbjelljes së fidaneve, të organizuar nga Let’s Do It Kosova dhe Komuna e Obiliqit, me përkrahjen e Zyrës së Koordinatores Zhvillimore të OKB-së në Kosovë, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Aktiviteti u organizua në Plemetin të Obiliqit, e ku morën pjesë ambasadorë, deputetë, kryetari i komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, drejtori i Let’s Do It Kosova, Luan Hasanaj etj.