Kosovë

Përkujtohet Enver Topalli në 20 vjetorin e rënies

Përkujtohet Enver Topalli në 20 vjetorin e rënies

Sot, 20 vjet nga Masakra në Burgun e Dubravës, krerë shtetëror të nivelit lokal dhe qendror, u mblodhën në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Ferizaj, për t’i bërë homazhe pranë varrin, jetës, veprës dhe sakrificës së Dëshmorit të Kombit, Enver Topalli.

Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu ka vendosur kurora lulesh në varrin e dëshmorit të kombit, Enver Topalli në 20 vjetorin e rënies së tij, në masakrën e Dubravës.