Kosovë

Zvarritja e procedurave tenderuese mban peng projektet e Klinës për sivjet

Zvarritja e procedurave tenderuese mban peng projektet e Klinës për sivjet

Komuna e Klinës ende nuk po arrin t’i përfundojë procedurat e aktivitetit të prokurimit të nisura në shtatorin e vitit të kaluar për hartimin e projekteve zbatuese për rrugë, trotuare dhe ura në Komunën e Klinës, shkruan sot “Koha Ditore”.

Këtë tender, Organi Shqyrtues i Prokurimit (OShP) ia ka kthyer Komunës sërish në rivlerësim, pasi e ka aprovuar pjesërisht si të bazuar ankesën e njërit operator konkurrues në këtë tender. “Lidhur me aktivitetin e prokurimit për hartimin e projekteve zbatuese për rrugë, trotuare dhe ura në Komunën e Klinës është anuluar njoftimi për dhënie të kontratës dhe aktiviteti i prokurimit kthehet në rivlerësim.