Kosovë

Inspektorati gjobit bizneset që shkelin Ligjin anti-duhan

Inspektorati gjobit bizneset që shkelin Ligjin anti-duhan
 

Inspektorët komunalë të Shtimes gjatë kësaj jave kanë nisur një aksion nëpër biznese private, të cilat po e shpërfillin Ligjin anti-duhan.

Ndërkohë janë bërë dhjetëra inspektime të cilat kanë rezultuar me gjashtë fletëparaqitje për gjykatë për pronarët e disa lokaleve të kafeneve dhe janë shqiptuar tri gjoba të tjera me nga një mijë euro për pronarët e pompave të derivateve në Shtime, të cilat kanë bërë reklamimin e duhanit.