Kosovë

Në Ferizaj dështon përmirësimi i gjendjes teknike të disa objekteve shkollore

 

Komuna e Ferizajt gjatë dy vjetëve të fundit ka dështuar të investojë për përmirësimin e gjendjes teknike nëpër objekte shkollore, derisa dhjetëra prej tyre po përballen me nivelin e dobët të higjienës dhe vjetërsisë së objekteve, shkruan sot “Koha Ditore”.

Madje disa prej këtyre objekteve sa herë që ka reshje të shiut përballen me ujëra që depërtojnë nga pjesa e pullazit.