Kosovë

Katër vjet pas përfundimit të procesit shfaqen ankesa me emërtimet e rrugëve në Prizren

Katër vjet pas përfundimit të procesit shfaqen ankesa me emërtimet e rrugëve në Prizren
 

Organet komunale të Prizrenit kanë intensifikuar punët për vendosjen e tabelave me emrat e rrugëve dhe shesheve, shkruan sot “Koha Ditore”.

Mirëpo një gjë e tillë ka ngjallur reagime te qytetarët, lidhur me ndryshimin e emrave në rrugë e sheshe të caktuara. Për këtë çështje, Komuna e Prizrenit të mërkurën ka publikuar një sqarim në lidhje me këtë projekt, me ç’rast ka bërë të ditur se procesi i emërtimit të rrugëve ka përfunduar para 4 vjetësh.