Kosovë

Gjilani e Berati nënshkruajnë marrëveshje për shkëmbim përvojash

Gjilani e Berati nënshkruajnë marrëveshje për shkëmbim përvojash

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri dhe kryetari i Bashkisë së Beratit, Petrit Sinaj, kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për shkëmbim përvojash të të dy qyteteve në aspektin kulturor, ekonomik, sikurse edhe aktivitetet e përbashkëta dhe shkëmbimet e stafeve përkatëse.

njofton kumtesa nga komuna e Gjilanit, Haziri e Sinaj theksuan ky bashkëpunim do të kontribuojë në forcimin e marrëdhënieve ndërmjet qyteteve.