Kosovë

Problemet me energjinë çojnë përfaqësuesit e 4 fshatrave të Ferizajt për ankesë në Kuvend dhe në KEK

 

Fshati Mirosalë, Sojevë, Zllatar, Fshati i Vjetër dhe një pjesë e fshatit Bibaj në Ferizaj vazhdimisht kanë probleme me energjinë elektrike.

Madje, në rast të reshjeve të shiut dhe borës, banorët janë ankuar se menjëherë iu ndalet energjia elektrike, e cila zgjat me ditë të tëra, raporton KTV.