Kosovë

Në Malishevë shtrohet rruga që lidhë dy fshatra

Në Malishevë shtrohet rruga që lidhë dy fshatra
 

Asfaltohet rruga që lidhë fshatrat Plloqicë dhe Plloqicë e Poshtme, me një gjatësi rreth 2.5 kilometra, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Asfaltimin e kësaj rruge, sot e ka parë nga afër edhe nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha, i cili është takuar edhe me banorët e këtyre dy fshatrat për t’i uruar për rrugën e cila i lidhë dy fshatrat.