Kosovë

Obiliqi i shpall 1.5 hektarë zonë me interes për parqe dhe objekt social

Obiliqi i shpall 1.5 hektarë zonë me interes për parqe dhe objekt social
 

Kuvendi Komunal i Obiliqit ka marrë vendim për të shpallë zonë me interes të përgjithshëm një hektar e gjysmë tokë në pjesën juglindore të qytetit. Në këtë sipërfaqe aktualisht ka objekte banimi e lokale. Pronarë aty janë Kuvendi Komunal i Obiliqit, Korporata Energjetike e Kosovës, Organizata Komunale e Pensionistëve dhe Invalidëve të Punës Obiliq dhe Vëllezërit Kariq.

Tashmë Komuna i ka dorëzuar disa vendime për lirimin e objekteve. Një të tillë e ka marrë edhe Kushtrim Bërbatovcit që punon frizer në një lokal skaj rrugës. Ai nuk e kundërshton vendimin e Komunës, por ankohet për kohën e shkurtër që u është dhënë për t’i bartur gjërat nga aty.