Kosovë

LDK: Rrugët me gropa, nga cilësia e dobët e punimeve në Ferizaj

LDK: Rrugët me gropa, nga cilësia e dobët e punimeve në Ferizaj
 

LDK-ja opozitare ka akuzuar të hënën pushtetin lokal për mosveprim ndaj gropave në rrugët e qytetit.

Gëzim Kokollari, këshilltar në KK të Ferizajt nga radhët e LDK-së, ka thënë se rrugët lokale po degradohen brenda një periudhe të shkurtër, si pasojë e cilësisë së dobët të punimeve. Sipas tij, asfaltimet e disa rrugëve lokale në Ferizaj po bëhen “sa për sy e faqe”, derisa po kontraktohen kompani joserioze dhe të afërta me qeverisjen lokale.