Kosovë

Ferizaj nis fushatë për parandalimin e braktisjes së procesit mësimor

Ferizaj nis fushatë për parandalimin e braktisjes së procesit mësimor
 

Komuna e Ferizajt ka nisur një fushatë vetëdijësuese kundër braktisjes së procesit mësimor nëpër shkolla fillore, shkruan sot “Koha Ditore”.

Në kuadër të saj, Komuna ka organizuar edhe tryeza të përbashkëta me prindërit e komunitetit ashkali, me OJQ-të dhe me institucionet arsimore, me qëllim që fenomeni i braktisjes së mësimit të parandalohet me urgjencë.