Autobusët Podujevë-Prishtinë sot në grevë, kërkojnë largimin e taksistëve ilegalë

Autobusët Podujevë-Prishtinë sot në grevë, kërkojnë largimin e taksistëve ilegalë

25 March 2019 09:01

Nga sot, Shoqata e Transportuesve të Llapit do të mbajë grevë.

Ata tash e sa kohë kanë bërë thirrje për largimin e taksive ilegalë, pasi që sipas tyre po pengojnë procesin e punës së autobusëve.

Shoqata e Transportuesve të Llapit kërkojnë edhe njëherë nga inspektorët komunalë të ndërmarrin masat e duhura për largimin e tyre.

Greva do të nisë që nga orët e hershme të mëngjesit dhe do të vazhdojë derisa të ndërmerren hapat e nevojshëm/KsP.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme