Kosovë

Banorët e Orllanit të pakënaqur me implementimin e projektit të financuar nga Zvicra

Banorët e Orllanit të pakënaqur me implementimin e projektit të financuar nga Zvicra
 

Banorët e fshatit Orllan të Podujevës nuk janë të kënaqur me rrjedhën e projektit për ndërtimin e kolektorit të ujërave të zeza.

Ky projekt që financohet nga Qeveria e Zvicrës dhe implementohet nga Organizata CDI, sipas banorëve, nuk ka përfshirë të gjitha objektet e këtij fshati, shkruan sot “Koha Ditore”.