Kosovë

Shtimi i rasteve të zjarreve nxit akuza institucionale reciproke

Shtimi i rasteve të zjarreve nxit akuza institucionale reciproke
 

Shtimi i zjarreve të qëllimshme në Komunën e Gjilanit ka bërë që institucionet të akuzojnë njëra-tjetrën për mosbashkëpunim rreth parandalimit dhe shuarjes së tyre, shkruan sot Koha Ditore.

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim në Gjilan akuzon Sektorin Pyjor se rojat e pyllit nuk janë në nivel të detyrës, ngase nuk po i raportojnë rastet e zjarreve, të cilat po përhapen në pyjet e kësaj komune.