Kosovë

Përlepnica kërkon kamera sigurie

Përlepnica kërkon kamera sigurie

Shoqata humanitare “Përlepnica” ka kërkuar nga Drejtoria për Shërbime Publike vendosjen e kamerave të sigurisë në fshatin Përlepnicë. Ata kanë kërkuar që kamerat e sigurisë të vendosen në hyrje dhe në qendër të fshatit, në shkollën fillore “Skënderbeu”, si dhe në disa pika të tjera më të frekuentuara, shkruan sot Koha Ditore.

Por komunarët kanë deklaruar se këtë vit nuk mund ta realizojnë këtë kërkesë, pasi që nuk është paraparë me buxhet.