Kosovë

Ferizaj bëhet me katër vendparkingje për biçikleta

 

Organizata “World Vision” në bashkëpunim me organizatën Sky- klub dhe GIZ-in gjerman, kanë realizuar një projekt në Komunën e Ferizajt duke vendosur katër parkingje për biçikleta para objektit të Komunës, te biblioteka e qytetit, te Universiteti i Shkencave të Aplikuara dhe te shkolla e mesme “Elena Gjika” në Ferizaj.

Projekte të tilla do të vazhdojnë edhe në të ardhmen nëpër hapësira publike të qytetit të Ferizajt.