Kosovë

Ujërat e zeza të Kamenicës dëmtojnë tokat bujqësore të Bujanocit

 

Komuna e Kamenicës dhe ajo e Ranillugut do të tentojnë që zgjidhjen e problemit të ujërave të zeza ta bëjnë bashkërisht, shkruan sot Koha Ditore.

Kreu i Kamenicës e ka parë si domosdoshmëri zgjidhjen e këtij problemi, duke bërë të ditur se tashmë kanë pranuar ankesë nga Komuna e Bujanocit, në territorin e së cilës derdhen një pjesë e ujërave të zeza.